Anne-Lore by Van Herck

Anne-Lore by Van Herck

Over ons

anne-Lore by Van Herck is een Belgische producent van textiel voor de algemene voorzieningen en verpleging van gezondheidsinstellingen en medische groothandelaars in West-Europa, en dit al meer dan 30 jaar. ‘Wearing meets caring’ is al generaties lang de drijfveer! Zoals u als zorgmedewerker zorg draagt voor uw patiënten en zorgtaken, zo zorgen wij graag voor uw materiaal. Wij kleden bewoners, bedden en zorgpersoneel aan. Binnen de patiëntenkleding lag de focus niet meer alleen op functioneel, maar ook op mooi en stijlvol zijn. Kleding in kleuren, met prints en in jeans die er gewoon uitzien. Dit alles met respect voor mens, milieu en maatschappij.

Wij bieden een breed scala aan hulpmiddelen voor ouderen, mensen met speciale behoeften en psychiatrische patiënten. Bijvoorbeeld : aangepaste nachtkledij en body’s, slaapzakken, verzorgingsdekens, zijhekbeschermers, anti-scheur linnen en kledij, verzwaarde dekens, textiel voor sensorische integratie … Bewoners en patiënten zullen zich meer op hun gemak voelen in of met handige, comfortabele en beschermende kledij en producten, die tegelijk het werk voor de zorgverleners zo praktisch mogelijk maakt. In de anne-lore collectie biedt Van Herck ook vlamvertragend bedlinnen – van hoeslakens en kussenslopen tot dekbedden zonder stofhoezen: gemaakt van sterke materialen, wasbaar op hoge temperaturen, anti-allergisch en strijkvrije stoffen. Duurzaam en gemakkelijk te wassen,… Een absolute must!
Voor professionele kleding die het imago van uw zorginstelling uitdraagt, kan u ook bij ons terecht. Casual kleding vaak gebruikt in combinatie met gewone werkkleding geven een vlotte look en creëren een huiselijke sfeer.
Nieuwsgierig? Kijk op onze website : www.van-herck.be

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top