Alpha-Healthcare

Over ons

Alpha-HealthCare is actief sinds 2018 als speler in de gezondheids- en welzijnssector.

Wij zijn verdeler van toonaangevende merken zoals Funke Medical, NatéoSanté en ProLife 3 Healthcare, Beautycare en Aircare zijn onze sleutelwoorden met als gemeenschappelijke deler CARE. Onze klanten bijstaan op een professionele manier is dan ook onze eerste doelstelling.

Funke Medical staat voor de Expert in Anti decubitus therapie.
Hoogwaardig decubitus therapie materiaal ontwikkeld voor medische doeleinden.
Een breed scala aan matrassen en rolstoelkussens.

Natéosanté is de luchtreiniger specialist

Geef de lucht rol zijn oorspronkelijke rol terug met een luchtreiniger die op een discrete manier beschermt in de privacy van uw huis, in het hart van onze bedrijven en in onze gezondheidssector.
Deze toestellen voldoen aan de nieuwe Belgische regelmentering inzake luchtzuivering.
HEPA filters EN1822 en herkent door de Europese Commissie (ETV certificaat).

Pro life3 : een belgische innovatie drank. Bevordert stoelgang en bevordert hydratie en pnderhoudt de spier massa. Met de tijd voelt u onherroepelijk de gevolgen van het ouder worden. Dehydratatie, minder spiermassa of nog luie darmen, zoveel kleine en soms onzichtbare signalen die echter gemakkelijk te voorkomen of te genezen zijn. Pro Life 3 werkt in op al deze factoren, doeltreffend en vooral eenvoudig!

Gemarkeerd product

SUPER S.HO.W.

SUPER S.HO.W. Medische biologische zuigapparaat SUPER SHOW is een systeem dat is ontworpen om vloeistoffen op te zuigen tijdens UROLOGIE- en ORTHOPEDISCHE interventies. Het wordt ook aanbevolen voor het ledigen van urinezakken op intensive care-afdelingen.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top