nieuwe datum: 2 - 3 - 4 december 2020

Innoveer en inspireer op
dé vakbeurs voor de zorgsector

De enige vakbeurs voor de zorgsector in Vlaanderen.
Ontmoet 4.500 healthcare professionals uit ziekenhuizen, woonzorgcentra, geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg en overheid.

3000
bezoekers

directies, beslissingsnemers,  verpleegkundigen en zorgkundigen actief in diverse zorginstellingen

150
exposanten

een uniek kruispunt waar zorgsector, industrie en overheid zich verzamelen

1 %
van de bezoekers

geeft aan na de beurs contact op te nemen met een exposant i.f.v. mogelijke aankoop

Corona maatregelen

HEALTH&CARE gaat door in Flanders Expo –
the safest place to meet

Op dit moment lijkt het erop dat de nieuwe datum 2 – 3 – 4 december 2020 ‘veilig’ is. Met aangescherpte hygiënemaatregelen en slimme aanpassingen voor het ‘nieuwe normaal’ gaat HEALTH&CARE dus door. Uiteraard zijn ook wij daarbij wel afhankelijk van de richtlijnen vanwege de Nationale Veiligheidsraad i.v.m. de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursbezoek van belang zijn, houden wij u daarvan op de hoogte.

Bedankt. Merci. Thank you.

We kunnen onze helden niet genoeg bedanken.

Vanuit heel Vlaanderen bereiken ons hartverwarmende boodschappen en initiatieven om dank en steun te betuigen aan onze helden van de zorgsector, die momenteel in de eerste lijn staan in de strijd tegen het coronavirus.
Om ons steentje bij te dragen, centraliseren wij hier de verschillende acties. Als u ons zorgpersoneel wilt helpen, op welke manier dan ook, ontdek hier waar u eventueel het verschil kan maken.
We hebben ook een postkaartje ontwikkeld waar u een persoonlijke boodschap kan bijschrijven en kan doorsturen naar mensen die je wilt bedanken in voor hun inzet in deze periode!

Onze partners

HEALTH&CARE kan rekenen op de steun van overheid en verschillende beroepsverenigingen

Scroll naar top