Belevingszone

U-time - Maak terug tijd voor professionele quality time!

In 2018 staat de zorgmedewerker meer dan ooit centraal tijdens HEALTH&CARE: welke producten, diensten en oplossingen zorgen ervoor dat medewerkers zich goed voelen in hun vel en in hun werk, en opnieuw meer tijd krijgen voor hun corebusiness: aandacht en zorg voor de patiënt / bewoner.

Die focus trekken we door in een gloednieuw project: U-time: Thank U for Caring!

In een belevingsgerichte projectstand vindt de bezoeker de beste en meest innovatieve diensten en producten die medewerkers helpen om enerzijds comfortabel en efficiënt te werken en anderzijds voldoening te hebben van de job. In alle communicatie en via een heus verwenparcours wordt bovendien onze waardering en dank voor de permanente inzet van zorgmedewerkers in de kijker gezet. 

DE PROJECTSTAND - belevingsgerichte stand met drie ruimtes

Onthaal/infobalie: 

  • Hoe kunnen we de zorgmedewerkers informeren over allerlei zaken, wat met signalisatie, registratie/toegangssystemen, diensten voor het eigen personeel, e.d.
  • De inrichting moet een aangename, warme sfeer uitstralen, waar niet enkel medewerkers, maar ook bewoners en bezoekers zich welkom voelen en graag terugkomen.

Zorgkamer:

  • Een “slimme kamer “ die de zorg makkelijker maakt en de zorgmedewerker toelaat zich te focussen op de patiënt/bewoner als mens. Denk maar aan ergonomie, efficiëntie, meettoestellen, zorgmateriaal, …
  • De inrichting houdt rekening met een functioneel gebruik en tegelijk een aangenaam verblijf.

Personeels-/ontspanningsruimte:

  • Hier willen we inzetten op de slimme combinatie van functionaliteit en sfeer. Een personeelsruimte wordt immers vaak voor allerlei zaken gebruikt zoals bv ontvangstruimte, refter, vergaderzaal, ontspanningsruimte, e.d.
  • In deze ruimte, waar het aangenaam vertoeven moet zijn, willen we de zorgmedewerker enthousiasmeren met enkele tips&tricks. Hiervoor wordt een aantrekkelijk programma uitgewerkt.

WAARDERING EN DANK – het grote verwenparcours

HEALTH&CARE wil de zorgmedewerker dit jaar extra belonen met een welverdiende “dank u wel!”. Hiervoor stippelen we samen met deelnemende partners een groot verwenparcours uit doorheen de beurs, met als eindpunt de U-time zone. Alle deelnemende standhouders voorzien een kleine attentie voor de zorgmedewerkers. Dit parcours zal duidelijk aangegeven zijn op het beursplan dat u ontvangt aan de ingang van de beurs.

STEL U NU KANDIDAAT ALS PROJECTPARTNER OP HEALTH&CARE!

>> inschrijvingsformulier


HEALTH&CARE - dé vakbeurs voor de zorgsector

24+25+26 april 2018
Flanders Expo Gent

+32 (0) 9 241 92 11
info@health-care.be

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer