Belevingszone

Start-Up & Pitch Bar

Het BlueHealth Innovation Center supported by Microsoft ondersteunt slimme, ICT- en technologie-gedreven innovatie in de Healthcare (Cure, Care & Comfort) sector in Vlaanderen, met een focus op nieuw en bestaand ondernemerschap, met zowel een maatschappelijke als economische doelstelling om zo te komen tot een digitalisering van de zorg, om de zorgkwaliteit te verhogen alsook kostenefficiënter te kunnen werken.

Maak op HEALTH&CARE kennis met de start-ups van het BlueHealth Innovation Center. Ontmoet er innoverende, startende bedrijven die hun oplossing voorstellen die bijdraagt aan de digitale transformatie van de healthcare sector. Van epilepsie detectie bij kinderen over digitale anamnese bij de dokter tot een VR oplossing voor pijnbestrijding. Stuk voor stuk innovatieve healthcare start-ups die een beloftevolle toekomst voor zich hebben.

Mis deze kans niet en kom zeker langs op de interactieve start-up bar met pitchzone waar onze starters doorheen de drie dagen van Health&Care doorlopend hun product pitchen. Kom een glas drinken, ontmoet een beloftevolle start-up en laat je inspireren door nieuwe technologieën.

Timing pitches verschijnt binnenkort.

HEALTH&CARE - dé vakbeurs voor de zorgsector

24+25+26 april 2018
Flanders Expo Gent

+32 (0) 9 241 92 11
info@health-care.be

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer